PTT şubesinde silahlı soygun
Bursa’da girdikleri PTT şubesinde personeli silahla tehdit eden 2 kişi, veznedeki paraları alarak kaçtı. Soyun anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, saat 9.30 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi, Emek Adnan Menderes Mahallesi’nde meydana geldi. Başlarını kapüşonlu kapatıp PTT şubesine giren 2 kişiden biri, vezneye yönelip belindeki tabancayı çıkartarak görevliden kasadaki paraları istedi.
Kasada bulunan 8 bin TL’yi alan 2 şüpheli, dışarı çıkıp koşarak uzaklaştı. İhbar üzerine adrese çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bölgede bulunan güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan ekipler şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
24 SAATGÜNÜN ÖZETİ
24 saat
merhaba haber paylaşarak bize destek olabilirsiniz
- Twitter üzerinde paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır)
- Facebook'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır)
- Linkedln üzerinden paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır)
- Tumblr'da paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır)
- Pinterest'te paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır)
- Pocket'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır)
- Telegram'da paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır)
- WhatsApp'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır)
- Skype'da paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır)
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
İlginizi Çekebilecek Diğer Konular
Milli Savunma Bakanlığı (MSB),Barış Pınarı bölgesinde saldırı girişiminde bulunan 5 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi
Bursa'nın Keles Belediye Başkanı Mehmet Keskin, ilçede toplu iftarlar düzenlenmesiyle ilgili halka uyarılarda bulundu. Keskin, "Tam 'Bu işten kurtulduk' derken maalesef yine pozitif korona vakalarla karşılaştık. İlçemizde görülen son koronavirüs vakalar, hemşehrimizin evlerinde vermiş oldukları iftarlardan kaynaklanmaktadır. En yakınlarla bile iftar programı düzenlenmemesi ve misafir kabul edilmemesi önem arz etmektedir" dedi.
İstanbul Gaziosmanpaşa'da mahkeme sonrası adliyeden çıkarılan hırsızlık şüphelisi, bina dışında bekleyen 4 kişi tarafından kaçırıldı. Şüpheliyi kaçıran kişiler, otomobile bir de polis memurunu aldı. Şüpheliler, otomobilin içinde darp ettikleri polis memurunu özel bir hastanenin önüne bırakıp kaçtı. O anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
Mukabele hangi kanalda, saat kaçta? Ramazan'da mukabele kaçta başlıyor? sorularının yanıtları merak ediliyor. Ramazan ayı için heyecanlı bekleyiş sona erdi. 11 ayın sultanı Ramazan ayı geldi çattı. Mukabele, bir kimsenin Kur'an'ı ezberden veya kitaptan yüksek sesle okuması ve onu dinleyen topluluğun da sessizce Kur'an'dan takip etmesidir. Mukabele evlerimizden televizyon üzerinden de takip edilebilir. İşte tüm merak edilenler..
Rusya’nın bölgede bulunmasına karşı çıkan muhalifler, Türk ve Rus askerlerinin ortak devriye noktası Neyrab yakınlarındaki M-4 karayolunu kapattı.
Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Tevfik Özlü, CNN TÜRK canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Özlü, "Sinovac aşısını öncelikli alıyoruz gibi görünüyor ama Oxford aşısıyla ilgili de bir sözleşme imzalanmış yakın zamanda. Oxford aşısı da Türkiye'ye gelecek." ifadelerini kullandı. Prof. Dr. Özlü, 'Neden Avrupa'nın hiçbir ülkesinde Çin aşısı Sinovac sipariş edilmedi?' sorusuna da yanıt verdi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'de üretilen ihracat malzemelerini Azerbaycan, Kazakistan, Türkmenistan ve Özbekistan'a götürecek olan 82 konteynerden oluşan 940 metrelik trenin, Kars'tan Gürcistan'a doğru hareket ettiğini bildirdi.
Batman'ın Sason ilçesinde Sedat Özcan'ın (47) TIR'dan indirdiği inşaat malzemeleri, kızları Hira (5) ile Sema'nın (8) üzerine devrildi. Hira yaşamını yitirdi, ablası Sema ağır yaralandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Temim'in önünde eğildi' iddiasına sosyal medya hesabından 'Kısa bir hatırlatma...' diyerek bir video ile cevap verdi.
İçişleri Bakanlığı’nca koronavirüs tedbirleri kapsamında cuma gecesi yayımlanan genelge ile Ankara, İstanbul, İzmir’in de aralarında bulunduğu 30 büyükşehir ve Zonguldak’ta hafta sonu sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Kararın duyurulmasının ardından büyükşehirlerde binlerce kişi, koronavirüs salgınına rağmen alışveriş için market ve fırınlara koştu. HEMŞİRE SELİN’DEN SERT TEPKİ Çanakkale’de pandemi hastanesi olarak hizmet verilen Çanakkale Onsekiz Mart
Taksim'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) zabıta ekipleri ile tezgahına el koymak istedikleri seyyar satıcı arasında arbede çıktı. Zabıtanın kafasına telsizle vurduğunu öne sürdüğü seyyar satıcı yaralandı.
Bahçelievler'de, özel bir hastanenin doktoru olan İrfan Ç., ameliyatta olduğu sırada şoförünün kullandığı aracı kurşunlandı. Şoför silahlı saldırıyı yara almadan atlatırken, polis ekipleri motosikletli olduğu belirtilen saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan koronavirüs salgını önlemleri kapsamında alınan yeni ve kritik üç tedbiri daha açıkladı. 30 büyükşehir ve Zonguldak’a giriş ve çıkışlar durduruldu. 20 yaş altına da 65 yaş gibi sokağa çıkma yasağı getirildi. Toplu bulunan yerlerde maske takma zorunluluğu geldi.
Meteoroloji'nin İstanbul için kuvvetli yağış uyarısının ardından megakentte yine benzer görüntüler ortaya çıktı. Kentin Anadolu yakasında bazı ilçelerinde dolu yağışı olabileceğini düşünenler araçlarının üzerine halı, battaniye ve karton koyarak önlem aldı
ANTALYA'da Ulaş D. isimli şahıs dükkanının önünde duran arabasına çarpan Ahmet Y. ile tartıştı. Tartışma sonrası otomobile çarpan Ahmet Y. bölgeden uzaklaştı. Otomobiline binip aramaya koyulduğu tartıştığı kişiyi bulan Ulaş D., Ahmet Y.'yi kurşunların hedefi yaptı. Karnından vurulan Ahmet Y'nin durumu ciddiyetini koruyor.
Koronavirüs tedavisi sonrası akciğerlerinde oluşan hasar nedeniyle 64 gün yoğun bakımda kalan ve 108 günlük tedavisinin ardından taburcu edilen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bugün görevinin başına geçti
Son dakika haberi... Kırklareli Valiliği, koronavirüsle mücadele kapsamında önemli bir karar aldı. Karara göre kente giriş yapmak isteyen vatandaşlara koronavirüs testi uygulanacak. Öte yandan alınan bir diğer karar da apartman ve site sakinlerini ilgilendirdi. Bu kapsamda Kırklareli genelinde site ve apartman genel kurul toplantıları Şubat ayı sonuna kadar ertelendi.
Bursa’da bir apartman dairesinde çıkan yangında mahsur kalan çift, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Alevlerin sardığı evde mahsur kalanlardan biri, alevlerde teslim olmamak için duşa girip, kendisini ıslatarak kurtulurken bu sırada sokakta çaresizce kendisini bekleyen sevgilisi, sinir krizi geçirdi
Yorum yazabilmek için oturum açmanız gerekir.